Συνάντηση εργασίας των Δειυθυντών Σχολικών Μονάδων που υπάγονται στο 2ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πειραιά

Το 6ο ΠΕΚΕΣ Αττικής σε συνεργασία με το 2ο Κέντρο Εκπαιδευτικής και Συμβουλευτικής Υποστήριξης Πειραιά (Κ.Ε.Σ.Υ.) δια του ΣΕΕ Eιδικής Αγωγής και Ενταξιακής Εκπαίδευσης, κ. Γ. Μπαλαμώτη, του ΣΕΕ Αειφορίας κ. Α. Μανδρίκα και των παιδαγωγικά και επιστημονικά υπεύθυνων ΣΕΕ ΠΕ70: κκ. Φ. Εγγλέζου, Ι. Έξαρχου, Μ. Καλαματιανού και της προϊσταμένης του 2ου ΚΕΣΥ Πειραιά, κ. Έφης Ηλιοπούλου προσκαλούν τους διευθυντές των σχολικών μονάδων

που εμπίπτουν στην παιδαγωγική και επιστημονική ευθύνη των παραπάνω Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ70 και υπάγονται στο 2ο ΚΕΣΥ Πειραιά να συμμετέχουν σε συνάντηση εργασίας με θέμα: «Πλαίσιο συνεργασίας των σχολικών μονάδων με το 2ο ΚΕΣΥ Πειραιά».


Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρες 10.30-12.30 στα συστεγαζόμενα 12ο-17ο Δ.Σ. Νίκαιας (Πέτρου Ράλλη 184, Νίκαια / δείτε τον χάρτη εδώ. Τηλ. Επικοινωνίας: 210 4952931 / 210 4953025. Διευθυντές: κ. Συμεών Χατζηαθανασίου και κ. Αναστασία Τσετσώνη).
Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες να προσέλθουν στον χώρο της συνάντησης όχι αργότερα από τον προγραμματισμένο χρόνο έναρξης.