Πρόσκληση σε Ημερίδα «Καλές Πρακτικές Αγωγής Υγείας στα σχολεία της Δυτικής Αττικής με βάση την Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση»

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής – Γραφείο Αγωγής Υγείας, ο Οργανισμός Κατά των Ναρκωτικών (ΟΚΑΝΑ) και η Ελληνική Εταιρεία Συμβουλευτικής και Προσανατολισμού (ΕΛΕΣΥΠ), συνδιοργανώνουν Ημερίδα με θέμα: «Καλές Πρακτικές Αγωγής Υγείας στα σχολεία της Δυτικής Αττικής με βάση την Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση» 

τη Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019, από τις 12:00-17:00, στο Δημαρχείο της Φυλής, αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου «Μελίνα Μερκούρη» (Πλατεία Ηρώων 1, Άνω Λιόσια).

Η Ημερίδα αποτελεί συνέχεια μιας ολοκληρωμένης παρέμβασης στην Καταξιωτική Συστημική Διερεύνηση που πραγματοποιήθηκε σε εκπαιδευτικούς της Δυτικής Αττικής σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ. Έχει ως σκοπό τη διάχυση καλών πρακτικών στη σχολική κοινότητα και απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και στελέχη πρόληψης.

Για τη διοργάνωσή της συνεργάστηκαν το Τμήμα Αγωγής και Φροντίδας στην Πρώιμη Παιδική Ηλικία (ΤΑΦΠΠΗ) του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, η Διεύθυνση Π.Ε. Δυτικής Αττικής – Γραφείο Αγωγής Υγείας, το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Πειραιά-Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό, το 2ο Κ.Ε.Σ.Υ. Β΄ Αθήνας-Συμβουλευτική στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό με την ευγενική υποστήριξη του Δήμου Φυλής.